Izjava o uporabi piškotov

Piškoti za delovanje

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Prav tako uporabljamo piškote, da vam omogočimo izpolnjevanje spletnih obrazcev in drugih formularjev na spletni strani.

Piškotki za spremljanje obiska

Zraven piškotkov, ki so nujni za delovanje spletne strani uporabljamo piškotke Google analitike.

  • __utma uporablja se za razlikovanje uporabnikov in sej.Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utma piškotkov. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.
  • __utmb uporabljen za določitev nove seje / obiska. Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utmb piškotkov. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.
  • __utmc uporabljen za interoperabilnost z urchin.js. Zgodovinsko gledano, je to piškotek, ki delujejo v povezavi z __ utmb piškotkom, da ugotovi, ali je uporabnik v novi seji / obisku.
  • __utmz shrani vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki pojasnjuje, kako je uporanik prišel do strani.Piškotek je ustvarjen, ko se knjižnice javascript izvajajo in se posodobi vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.
  • __utmv uporablja se za shranjevanje variabilnih podatkov obiskovalcev strani. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.